Başkan Sarı, Din Görevlisini Ödüllendirdi

Ortaca’ya bağlı Dalyan Belde Belediye Başkanı Arif Sarı, görevinde başarı gösteren din görevlerini ödüllendirdi.Düzenlenen yemeğe;...

Ortaca’ya bağlı Dalyan Belde Belediye Başkanı Arif Sarı, görevinde başarı gösteren din görevlerini ödüllendirdi.

Düzenlenen yemeğe; Kaymakam Hüseyin Yılmaz, Belediye Başkanı Arif Sarı, İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler ve Müftülüğe bağlı din görevlileri katıldı.

Dalyan Beldesi Belediye Başkanı Arif Sarı, plaketi verdiği sırada yaptığı konuşmasında; “Din görevlisi Uzman İmam-Hatip Ümit Yalçın’ın, görev yaptığı süre içerisinde çalışkan, gayretli ve gönlü hizmet aşkıyla dolu bir din görevlisi profili çizmiştir. İnsanlar arasında herhangi bir ayırım yapmadan, hizmet ürettiğini ve bunun için de tüm vatandaşların sevgisini kazanmıştır. Beldemizde yapmış olduğu bu güzel hizmetlerinden ve çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor ve bundan sonra da başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Din görevlisi Uzman İmam-Hatip Ümit Yalçın ise; kendisine bu ödülü layık gören başta Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz olmak üzere Dalyan Beldesi Belediye Başkanı Arif Sarı’ya ve İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler’e ayrı ayrı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: