Başkan Seçen, esnafları ziyaret etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Aksaray Yolu üzerinde faaliyet gösteren esnafları işyerlerinde ziyaret etti.Başkan Seçen esnaflara yönelik olarak devam ettirdiği ziyaret programı kapsamında Aksaray Yolu üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti.Esnaflardan belediyeye yönelik istek ve dileklerini de dinleyen Başkan Seçen, Nevşehir Belediyesi’nin yürüttüğü hizmetlere ilişkin olarak da esnafları bilgilendirdi.Esnaflar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’in ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, Başkan Seçen ’e teşekkür ettiler.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Aksaray Yolu üzerinde faaliyet gösteren esnafları işyerlerinde ziyaret etti.
Başkan Seçen esnaflara yönelik olarak devam ettirdiği ziyaret programı kapsamında Aksaray Yolu üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti.
Esnaflardan belediyeye yönelik istek ve dileklerini de dinleyen Başkan Seçen, Nevşehir Belediyesi’nin yürüttüğü hizmetlere ilişkin olarak da esnafları bilgilendirdi.
Esnaflar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’in ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, Başkan Seçen ’e teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz