Başkan Sekmen, Çevre Düzenlemesi Yapılan Okulları Gezdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentte belediye tarafından peyzaj ve çevre düzenlemesi yapılan okulları ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentte belediye tarafından peyzaj ve çevre düzenlemesi yapılan okulları ziyaret etti. Okul bahçelerinde yapılan asfalt, çit ve peyzaj çalışmaların inceleyen Sekmen, yaptığı açıklamada, okulların fiziksel ve estetik açıdan güzel olması için çalıştıklarını söyledi. Eğitim kurumlarının eksikliklerini tespit ederek, imkanlar ölçüsünde bu eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını belirten Sekmen, "Fiziksel, çevresel ve estetik açıdan gereğince düzenlenmiş, yeterince donatılmış bir eğitim kurumu her şeyden önce çocuklarımız ile velilerimize sağlık ve güven verir. Okulların görünümü, temizliği çocukların sosyal gelişimine katkı sağlar. Yavrularımızın öğrenim gördüğü eğitim yuvalarının bu şekilde düzenlenmiş olması yalnız çocuklar için değil, öğretmen için de en uygun çevre koşullarını içerir" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: