Başkan Sekmen, Sorunların Tespiti Için Anket Düzenliyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçelerdeki sorunların çözümü için muhtarlara anket yaptırdığı bildirildi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçelerdeki sorunların çözümü için muhtarlara anket yaptırdığı bildirildi. Sekmen, yaptığı yazılı açıklamada, merkeze bağlı ilçelerdeki sorunların daha net bir şekilde tespit edilmesi amacıyla başlatılan uygulamayla muhtarlara, içme suyu, kanalizasyon, arıtma, köy odası, taziye evi, köy meydanı, sağlık ocağı ve okul dersliklerinin yeterli olup olmadığı konusunda anket düzenlediklerini belirtti. Açıklamasında, ilçe ve mahalle sorunlarının tespitine ilişkin yaptığı değerlendirmede, söz konusu yöntemle daha sağlıklı bilgilerin alındığını ifade eden Sekmen, şunları kaydetti: "Hazırlanan ankette muhtarlara çeşitli sorular yöneltiyoruz. Kurumumuz tarafından oluşturulan ankette yerleşim birimlerinin sorunlarını tespit ediyoruz. Bizden beklenti ve taleplerini yine bu anket sayesinde belirliyoruz. Ankete katılan muhtarlarımızla birebir görüşerek ilçelerimizi ve mahalle olan köylerimizin eksikliklerini konuşuyoruz ve hizmetlerimize yönelik fikir teatisinde bulunuyoruz. Böylece ilçelerimizin ve mahallelerimizin eksikliklerini belirleyip, sorunların çözüm formülünü ortak akılla buluyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: