Başkan Sel'e Teşekkür Ziyareti

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bulunan TOKİ Kösedağ İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim ve Tarım Meslek Lisesi müdür...

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bulunan TOKİ Kösedağ İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim ve Tarım Meslek Lisesi müdür ve öğrencileri, Belediye Başkanı Sedat sel'i makamında ziyaret ederek okullarının çevre düzenlemesini yaptıkları için teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, yerel yönetimlerin eğitim yuvalarına destek vermesi gerektiğini söyleyerek, "Okul bahçeleri çamur olduğu takdirde hiç güzel olmayacaktır. Öğrencilerin daha güzel ve nezih ortamlarda eğitim almaları için, eğitim yuvalarının daha güzel olması gerektiği düşüncesindeyiz. Bu nedenle Bizde Suşehri Belediyesi olarak iki yıl önce okullarımızda başlattığımız çevre düzenleme çalışmalarının birçoğunu tamamladık." İfadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Öğrenciler ziyaretin sonunda, Sedat Sel'e çiçek hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: