Başkan Selmanoğlu Dünya TV'ye Konuk Oldu

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Dünya Ekonomi TVye konuk olarak şehrimizin ekonomisi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu

Başkan Selmanoğlu, şehrimizin tarım, sanayi, maden ve ormancılık alanındaki gelişmelerini değerlendirdiği yayında ilimiz ekonomisinin son yıllarda geçtiği atağa değindi.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu Dünya Ekonomi TV’ye verdiği demeçte şunları söyledi:

“Elazığ olarak önceliğimiz ilimizin; bölgede merkez, ülkemizin en önemli üretim kentlerinden biri, ihracatı ile göz dolduran, yaşanabilir, işsizlik sorununu asgariye indirmiş huzur ve güvenli bir kent olmasıdır.

Yerel yönetimler, seçilmiş atanmış ve tüm kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerinin müşterekliğinde ve kenetlenmesi ile Elazığ, Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşacak bir ildir. Başlatmış olduğumuz bu vizyonun kesintiye uğramadan devamı Elazığ için büyük önem taşımaktadır.”

Reklam
Reklam

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: