Başkan Selmanoğlu esnafları ziyaret etti

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, İstasyon Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Vatandaşların sorunlarını yerinde tespit ederek anında çözüme kavuşturmak amacıyla gerçekleşen ziyaretlere Başkan Yardımcıları ile birim müdürleri de eşlik etti.

Mahalle sakinlerinin sıcak ilgisiyle karşılanan Başkan Selmanoğlu, İstasyon Caddesi esnaflarıyla çay içerek kendileriyle sohbet etti.

Vatandaşların sorunlarını yakından takip ettiklerini belirten Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, açıklamasında şunları söyledi:

“Havaların ısınmasıyla birlikte ekiplerimiz çalışmalarını hızlandırdı. Şehrimizin muhtelif mahallerinde doğalgaz çalışmaları ve alt yapı çalışmaları sebebiyle bozulan yollarımızı asfaltlamaya başladık. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de vatandaşlarımızın yaz aylarında vakitlerini geçirdiği parklarda çalışmalarına devam ediyor. Biz belediye olarak vatandaşlarımızın hizmetindeyiz ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”

Reklam
Reklam

Ajans23 / A.AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: