Başkan Sezer Mahallelerdeki Çalışmaları Denetledi

Çorum’un İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer, mahalellerde devam eden alt yapı ve Şehir parkındaki çalışmaları...

Çorum’un İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer, mahalellerde devam eden alt yapı ve Şehir parkındaki çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemeler sırasında Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Numan Sezer, çalışmaların kış sezonunun başlamadan tamamlanması için talimat verdi. Çalışmalarda gördüğü eksiklikleri de ilgili birimler ile paylaşan Sezer, sorunların çözümü konusunda birim yetkililer ile fikir alışverişinde bulundu.

İncelemeler sırasında vatandaşlarla da görüşen Sezer, belediye çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Belediye ekiplerinin ilçenin dört bir tarafında çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade eden Sezer, “İskilip Belediyesi ilçemizin değişimi ve gelişimi için bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm birimleriyle aynı ciddiyet ve titizlikle çalışmaya devam edecek” dedi.

Reklam
Reklam

İlçe halkının taleplerini de dinleyen Sezer, yapılan her çalışmada vatandaşların çalışmalarını ön planda tuttuklarının altını çizerek, kendi tespitlerinin yanı sıra halktan gelen görüş ve önerilere de ayrı önem verdiklerinin altını çizdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: