Başkan Sındır: İzmirlileri Fincancılar Çarşısı’na Davet Ediyorum

Başta porselen ürünler olmak üzere bütün mutfak eşyalarını perakende veya toptan olarak satın alma imkanı...

Başta porselen ürünler olmak üzere bütün mutfak eşyalarını perakende veya toptan olarak satın alma imkanı sunan, Bornova ilçesi Pınarbaşı’ndaki Fincancılar Çarşısı, alışverişte İzmir’in yeni çekim merkezi oluyor. Çarşıyı esnafla birlikte gezen Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, İzmir’e tanıtmak için destek sözü verdi.

Fincancılar Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Bozlakoğlu, Başkan Sındır’la birlikte işyerlerini gezerek, İzmirlilerin aileleriyle birlikte gelip hoş vakit geçirebileceği bir merkez oluşturacaklarını söyledi. Bunun için gerekli planlamaları ve hazırlıkları yapmaya başladıklarını belirten Bozlakoğlu, “Fincancılar Çarşısı, özellikle mutfak konusunda bütün ürünlerin bulunabileceği, çok zengin bir yelpazeye sahip. Buraya bir kez gelenler hayran kalıyor ve sürekli müşterimiz oluyor. Hiç bilmeyenlerin de gelip görmesini istiyoruz, bunu sağlamak için çalışmalarımıza başladık.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: