Başkan Sözen, Doktorların Gününü Gül Takdimiyle Kutladı

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, doktorların 14 Mart Tıp Bayramı'nı gül dağıtarak kutladı. Başkan...

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, doktorların 14 Mart Tıp Bayramı'nı gül dağıtarak kutladı. Başkan Sözen'in Manavgat Hastanesi ziyaretine CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.
Sözen, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında ilk gülü Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Kuru'ya takdim etti. Başhekim Kuru, gül dağıtımı için Sözen'e teşekkür etti. Sözen, devlet hastanesi ziyareti sonrası Hisar Tıp Merkezi, Özel Akdeniz Hastanesi, Özel Bilgi Hastanesi, Özel Anadolu Hastanesi, Side Diş Sağlığı Merkezi, Çolaklı Sağlık Ocağı ile 1, 2 ve 3 No’lu Sağlık Ocaklarını da ziyaret ederek doktor ve sağlık çalışanların gününü kutladı.
Sağlık sektöründe çalışanların insan hayatında çok önemli rolleri bulunduğunu belirten Sözen, onlara çiçek vererek karınca kararınca gönül almak istediklerini kaydetti. Sözen, "Sağlığımızı emanet ettiğimiz hekimlerimizin, günümüzün zor şartlarına rağmen mesleklerini yılmadan icra ettiklerini hepimiz biliyoruz. İnsan yaşamına değer veren ve bu uğurda mesleki ve yaşamsal değerlerine bağlı kalan tüm hekimlerimizin ve sektörde emek veren tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, insan sevgisiyle örtüşen hayat anlayışlarının devamı nedeniyle tebrik ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: