Başkan Sözen, Öğrencileri Ödüllendirdi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencileri,

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencileri, fotoğraf makinesi ile ödüllendirdi.

Yarışmada lise kategorisinde birinci olan Manavgat Lisesi'nden Betül Altıner ile dereceye giren diğer öğrenciler Buse Yıldız, Sinem Ünsal, Nejla Güven, edebiyat öğretmenleri ve Okul Müdürü Coşkun Sökmen, Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti.

Başkan Sözen, Antalya'da elde edilen başarıdan dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Kitap okumanın çok önemli bir alışkanlık olduğunu da dile getiren Başkan Sözen, dereceye giren öğrencileri belediye olarak da teşvik etmek istediklerini bu nedenle her birine birer hediye hazırladıklarını söyledi. Başkan Sözen daha sonra öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Coşkun Sökmen, Antalya merkez ve ilçelerdeki ortaokul ve liselerden toplam 552 öğrencinin yarışmaya katıldığını belirterek, Manavgat Lisesi öğrencilerinin toplu olarak başarı elde etmesinden dolayı onur duyduklarını söyledi.

Muhabir: Mustafa Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: