Başkan Suna’dan Annelere Ziyaret

AK Parti Küre İlçe Başkanı Ayhan Suna ve eşi Gülay Suna ile ilçede yaşayan en...

AK Parti Küre İlçe Başkanı Ayhan Suna ve eşi Gülay Suna ile ilçede yaşayan en yaşlı annelerden biri olan 83 yaşındaki Melek Uzunları ziyaret etti.

Küre'nin Camikebir Mahallesi'nde oturan Melek Uzunlar’ı evinde ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Suna ve eşi Gülay Suna, sıcak ve samimi bir ortamda başta Melek Uzunlar ve tüm annelerin ‘Anneler Günü’nü kutladı. AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Suna, Melek Uzunlar’a çiçek takdim ederek ziyaretlerine devam etti. AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Suna ziyarette yaptığı açıklamada, “Hoşgörünün, karşılıksız emek, özveri ve sevginin kaynağı olan annelerimiz bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan sabrın, sevginin kaynağıdırlar. Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka bir değer yoktur. Hayattaki en önemli hazinemiz olan annelerimizi yalnız anneler gününde değil, hayat boyunca sevgi ile kucaklamalıyız. Dünyanın neresinde olursa olsun, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm annelerin yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemler hayata ışık tutmaktadır. Üzerimizde ödenemez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz bütün kadınların Anneler Günü'nü kutluyor, her birini ayrı ayrı saygıyla, sevgiyle selamlıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: