Başkan Tahmazoğlu, Çamlıca Konutlarında İncelemelerde Bulundu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Nuripazarbaşı bölgesinde kentsel dönüşümle yapılan yıkımlar ardından inşası devam eden...

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Nuripazarbaşı bölgesinde kentsel dönüşümle yapılan yıkımlar ardından inşası devam eden Çamlıca bin 71 konutlarının 2+1 ve 3+1 örnek dairelerini gezerek incelemelerde bulundu.

Çamlıca bin 71 konutlarının örnek dairelerini vatandaşlarla birlikte gezen Başkan Tahmazoğlu, “Çamlıca, Sakarya ve Nuripazarbaşı Mahallelerinde kapsayan kentsel dönüşüm çalışmamızda yıktığımız evlerin yerine hızlı bir şekilde konutların inşasına başladık. Çamlıca’da bin 71 tane konut yapacağız. Burada ilk etapta 379 konut ve 24 tane iş yerinin inşaatı hızla devam ediyor. Hedefimiz bu yıl içerisinde konutlarımızı bitirmek, burada 3+1, 2+1 ve 1+1 konutlarımız var. Burada ki konutlarımızı yine kentsel dönüşümde evini yıktığımız vatandaşlardan ev talebi olanlar için takas işleminde kullanacağız. Kalan kısmını ise herhangi bir sınırlama şartı getirmeden dileyen her türlü vatandaşımız buradan konut alma şansına sahip olacak" dedi.

Reklam
Reklam

Diğer taraftan alt kısımlarda yine yıkımların devam ettiğini belirten Tahmazoğlu, "O yıktığımız bölgelerde de yine konut projelerimiz hazır. Yerler yıkılıp, boşaltıldıkça bu bölgeyi hızlı bir şekilde dönüştürmüş olacağız. Burada ki hedefimiz hem depreme dayanıklı konutlar üretmek hem de vatandaşlarımızın daha güvenilir daha modern konutlarda yeşil alanlarıyla sosyal donatı alanlarıyla yaşama imkanı sunmak. Ben çalışan arkadaşlarımıza, emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Gaziantep’imiz için güzel bir proje olacak inşallah, şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: