Başkan Tahmazoğlu 'en Başarılı 10 Belediye Başkanı' Arasına Girdi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ORC Araştırma Merkezi tarafından Türkiye genelinde yapılan ‘En başarılı Metropol...

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ORC Araştırma Merkezi tarafından Türkiye genelinde yapılan ‘En başarılı Metropol İlçe Belediye Başkanı’ araştırmasında yüzde 52,5’lik başarı oranı ile 146 Metropol ilçe belediye arasında en başarılı belediye başkanları sıralamasında ilk 10’na girdi.

08-13 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen araştırma, 16’sı Büyükşehir olmak üzere 81 il merkezi ve 16 büyükşehirin tüm metropol ilçelerinde farklı sosyo-ekonomik ve sosyo-demografik gruba mensup kişilerden, yaş cinsiyet ve eğitim kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilmiş 12617 kişiyle yapıldı. Araştırmada, her yönetici sadece kendi seçmen grubunda değerlendirildi.

Reklam
Reklam

En başarılı Metropol ilçe belediye başkanları anketinde yüzde 63,1 oranı ile Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk 1’inci, yüzde 60,9 oranı ile Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak 2’nci, yüzde 60,5 oranı ile Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan 3’üncü, yüzde 59,7 oranı ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 4’üncü, yüzde 58,3 oranı ile Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir 5’inci, yüzde 57,9 başarı oranı ile Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey 6’ncı, yüzde 55,2 oranı ile Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı 7’inci, yüzde 54,5 oranı ile Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal 8’inci, yüzde 53,0 oranı ile Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin 9’uncu ve yüzde 52,5 başarı oranı ile Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 146 metropol ilçe belediye başkanı arasında 10’uncu sırada yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz