Başkan Tahmazoğlu Mhp İl Başkanı Yıldırım'ı Ziyaret Etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Mehmet Yıldırım'ı ziyaret...

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Mehmet Yıldırım'ı ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı Birol Ülger'in ve AK Parti Şahinbey ilçe Başkanı Osman Toprak'ın da katıldığı ziyarette Başkan Tahmazoğlu, İl Başkanı Mehmet Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti.

Şehrin gelişmesinde ortak aklın çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Tahmazoğlu, "Gaziantep ve Şahinbey'in daha da güzelleşmesi ve gelişmesi için çaba sarf ediyoruz. Sizlerinde bu noktada fikirlerinizi alarak ortak akılla hareket edebiliriz. Birlikten güç doğar. Ben şuanda siyasetçi kimliğimin dışında Gaziantep'i seven bir belediye başkanı olarak şuanda sizleri ziyaret ediyorum. Amacımız sevdalısı olduğumuz memleketimize hak ettiği en güzel hizmeti sunmaktır. Göreve geldiğimiz günden bu yana meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte birçok önemli projeye imza attık. Bundan sonrada bu projelerimizi ortak akılla sürdürmek istiyoruz. Sizlerin desteği bizim başarımızı arttıracaktır" dedi.

Reklam
Reklam

İl Başkanı Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek şehre yapılacak her güzel hizmette destek olacaklarını ifade ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: