Başkan Tahmazoğlu, Şahinbeyli Şampiyon Tekvandocuları Ağırladı

Gaziantep Tekvando il seçmelerinde 11 madalya alarak takım halinde birinci olan ve Türkiye şampiyonasında ili...

Gaziantep Tekvando il seçmelerinde 11 madalya alarak takım halinde birinci olan ve Türkiye şampiyonasında ili temsil edecek olan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü tekvandocuları, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu ziyaret etti.

Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş ve Tekvando Antrenörü H. Hüseyin Kılınç'ın da bulunduğu ziyarette Başkan Tahmazoğlu, tek tek sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak, sporculardan Avrupa şampiyonluğu istedi. Başkan Tahmazoğlu, "Gaziantep'te yapılan tekvando il seçmelerinde 7 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü'nden 11 sporcumuz ilk üçe girmiştir. Bu sporcularımızdan Murat Çıngı, Ahmet Dolunay Eskin, Muharrem Karakuzulu, Berfin Kaplan, Songül Sonay Şahin, Serdar Gezici ve Ömer Faruk Özdemir olmak üzere 7 sporcumuz birinci, Mehmet Hayri Kılınç ve Eren Dağlı ikinci, Fırat Uzun ile Serkan Besleme üçüncü olmuştur. 18-25 Şubat 2013 tarihleri arasında Alanya’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında şehrimizi dokuz sporcumuz temsil edecektir. Ben tüm sporcularımızı, kulüp başkanımızı ve antrenörümüzü bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, gelecek turnuvalarda başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz