Başkan Tahmazoğlu’ndan Dar Gelirli Ailelere Yeni Konut Müjdesi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dar gelirli ailelere yeni konut müjdesi vererek, “Mavikent bin...

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dar gelirli ailelere yeni konut müjdesi vererek, “Mavikent bin 260 konutun temel kazı çalışmaları başladı. Bu konutlarımızı 2013 yılında tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceğiz” dedi.

Mavikent bin 260 konut alanında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Yeni yapılacak olan Şahinbey Sanayi sitesinin kuzey kısmında 1260 konutumuzun ihalesini yaptık ve inşaatların temel kazı çalışmaları başladı. Önümüzdeki günlerde temelini atacağımız 1260 konutumuzu 2013 yılında tamamlayarak bitirmiş olacağız. Buradaki konutlarımız 2+1 olacak. Bu konutları yapmaktaki amacımız hem yeni yapacağımız sanayi sitesinde çalışacak olan vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak hem de Serinevler 300 konutta yaptığımız gibi yine dar gelirli vatandaşlarımız için burada konut üretiyoruz. Bu konutlarımıza ek olarak hemen peşinde 1080 tane konut projesi daha hazırlıyoruz. Buradaki konutlarımızın büyük bir kısmını dar gelirli vatandaşlarımıza vermeyi planlıyoruz. Şu anda fiyatlandırma çalışmalarını yürütüyoruz. Yılbaşından itibaren bu konutlarımızın satışlarını vatandaşlarımıza duyurarak, müracaatları alacağız. Bir taraftan konutlarımız yapılırken diğer taraftan vatandaşlarımız daire sahibi olup, ödemelerine kısmen başlamış olacaklar. Burada ki konutlarımızı depreme dayanıklı ve tünel kalıp sistemi ile yaptığımız için çok hızlı bir şekilde tamamlanacaktır. Bu konutlarımızı 2013 yılı içinde vatandaşlarımıza teslim edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: