Başkan Tanık, Yeni Başkana Yeni Binayı Gezdirdi

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, yeni yönetim kadrosuyla kendisini ziyarete gelen CHP Çankaya İlçe Başkanı...

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, yeni yönetim kadrosuyla kendisini ziyarete gelen CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin'e yeni hizmet binasını gezdirdi.

Kısım kısım müdürlük bazında yeni hizmet binasına taşındıklarını ifade eden Tanık, tüm birimlerin taşınmasıyla birlikte buranın Çankaya'ya yakışır bir hizmet binası hüviyetine kavuşacağını belirtti. Başkan Tanık'ın yaptığı çalışmaların çok değerli olduğunu ve yeni hizmet binasında kendisini ve çalışanları ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin ise Tanık'a yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dilerken uzun yıllar burada çalışması temennisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: