Başkan Tanık'tan öğretmenlere çiçek ve kitap

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ziyaret ettiği okulların öğretmenlerine...

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ziyaret ettiği okulların öğretmenlerine çiçek ve kitap hediye etti.
Bülent Tanık, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla Çankaya Milli Piyango Anadolu Lisesi ve Büyükhanlı Kardeşler İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Başkan Tanık’ı odasında kabul eden Çankaya Milli Piyango Anadolu Lisesi Müdürü H. Ali Okur, kendilerini ilk kez bir belediye başkanının ziyaret ettiğini, öğretmen arkadaşlarının ve kendisinin hatırlanmaktan büyük bir sevinç duyduklarını belirtti.
Çocukları yetiştiren öğretmenlerin ellerinden öpmeye geldiklerini belirten Tanık, “Onurlu davranış kimlikleri olan öğretmenlerimiz tüm güçlüklere rağmen cansiperane çalışıyorlar.” dedi.
Okul bütçelerinin kısıtlı olduğunu bildiklerini belirten Başkan Tanık, “Belediye olarak kaynaklarımız elverdiği sürece okullara iyi hizmetler vermeye çalışıyoruz. Kültürel etkinlikler konusunda da okullarla işbirliği yapmaya, her türlü olanağımızı öğrencilere ve eğitimcilerimize sunmaya hazırız.” diye konuştu.
Lisenin ardından Büyükhanlı Kardeşler İlköğretim Okulu’na geçen Tanık’ı, burada Okul Müdürü Saime Önder ve minik öğrenciler karşıladı. Başkan Tanık’a, çiçek hediye eden öğrenciler, Tanık’ın kendilerine hediye ettiği kitaplar için teşekkür etti.
Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, ziyarette bulunduğu okulların öğretmenlerine birer buket çiçek ve Afrika menekşesinin yanı sıra kitap hediye etti. Okul öğrencilerine ise derslerine yardımcı olacak kaynak kitaplar hediye eden Başkan Tanık, her iki okulun bahçesine de gelecek kuşaklara kalmak üzere ladin ağacı dikti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz