Başkan Tartan Okul Ziyaretlerini Sürdürüyor

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan diğer okullarda olduğu gibi Mithatpaşa Endüstri Meslek Lisesi’nin ihtiyaçlarını...

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan diğer okullarda olduğu gibi Mithatpaşa Endüstri Meslek Lisesi’nin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Mithatpaşa Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Serpil Pullukçu, Ergin İzci Ocağı Lideri Mehmet Eroğlu, öğretmenler ve öğrenciler tarafından ‘öğrenci dostu Başkan’ tezahüratları ile karşılanan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, izci selamı verdi. İzciler, kampanya kapsamında topladıkları kapakları

Başkan Tartan’a teslim ederek bir engelli vatandaşı daha sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Reklam
Reklam

Ergin İzci Ocağı Lideri Mehmet Eroğlu, Başkan Tartan’a “Örnek bir belediye başkanısınız” diyerek izciler ve okul adına Türkiye İzcilik Federasyonu rozeti ile liderlik fuları taktı ve izcilik flaması armağan etti. Hediyeleri kabul eden Başkan Tartan, “İzci Ocağı vatanına, milletine bağlılığın en büyük göstergesidir” dedi. Tartan, izci ve okul öğrencilerinin engellilere destek olmak için topladığı yaklaşık 50 kilogram mavi kapak için teşekkür etti, katkılarının devamını beklediğini söyledi.

Başkan Tartan, 4 yılda çeşitli zamanlarda Mithatpaşa Endüstri Meslek Lisesi’ne yaptığı yatırımlarla okulun adeta kabuk değiştirdiğini ifade etti. Tartan, belediye başkanının işi sadece yol yapmak, çöp toplamak değil, çocukları geleceğe iyi bir şekilde hazırlamak, onlara katkıda bulunmak da görevleri arasında yer aldığını belirterek, “Bugüne kadar Konak Belediyesi olarak okullara 20 milyon liranın üzerinde katkı sağladık. Okullara sahip çıkmak beni en çok mutlu eden işlerim arasında. Geçtiğimiz yıl okula halı saha kazandırdık. Bu yıl da duyduk ki, altyapı eksiklikleri nedeniyle her yağmur sonrası okulu su basıyor. Bu konuyu da yetkili kurumlar ile işbirliği içinde en kısa sürede çözüme kavuşturduk” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz