Başkan Tartan, Parkları Vatandaşlara Emanet Etti

Taksim Meydanı’nda Gezi Parkı’na AVM yapılmasına tepkiler yurt genelinde ve İzmir’de tüm hızıyla devam ederken,...

Taksim Meydanı’nda Gezi Parkı’na AVM yapılmasına tepkiler yurt genelinde ve İzmir’de tüm hızıyla devam ederken, İzmir’de Konak Belediyesi bir hafta içinde üç park açarak vatandaşı yeşille buluşturdu.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Gültepe 26 Ağustos Mahallesi’nde ‘Barışa Özlem’ parkının açılışını vatandaşlarla birlikte yaptı. Başkan Tartan ranta inat göreve geldiği günden bu yana kentteki yeşil alan oranını 5 kat artırdığını söyledi.

Tartan, örnek bir park yaptıklarını dile getirerek, “Önemli olan yeşili sevmek, insanı sevmek. Çocuklarınızla, arkadaşlarınızla gelip vakit geçirebileceğiniz bir park yaptık. Yapılan güzellikleri koruyup, gelecek kuşaklara bırakmak hepimizin elinde. Bu parkı artık mahalle sakinlerine emanet ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

26 Ağustos Mahalle Muhtarı Cafer Çetiner ise Gezi Parkı olaylarına değinerek, “İnsanlar İstanbul’da yeşile nöbet tutuyor, Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan ise bizi yeşille buluşturuyor. Kendisine minnettarız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: