Başkan Tartan'dan Personele Ödül

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı üç personelini kutlayarak ödüllendirdi.Konak Belediye...

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı üç personelini kutlayarak ödüllendirdi.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, belediyenin Plan ve Proje Müdürülüğü Numarataj biriminde çalışan Fatma Ülgen ve Fatih Öksüz ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde süpürgeci olarak çalışan Gülsüm Kavak’ı başarılı ve örnek çalışmalarından dolayı kutlayarak, üç personele hediyeler verdi.

Kahramanlar semtinde içinde bin liraya yakın para ve kredi kartları bulunan cüzdanı sahibine ulaştırarak, örnek bir davranış sergileyen süpürgeci Gülsüm Kavak’ı bu davranışı nedeniyle kutlayan Başkan Tartan, “Numarataj servisinde özveriyle çalışarak, vatandaşa yardımcı olan ve örnek davranışıyla da takdiri hak eden Gülsüm Hanım’a teşekkür ederim. Bu güzellikleri görmek, dürüst ve görevini iyi bir şekilde yerine getiren insanlarla çalışmak beni mutlu ediyor. Herkese örnek olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: