Başkan Tiryaki, Ak Parti'li Kadın Vekillerle Buluştu

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, AK Parti'li Kadın Milletvekilleri ve MYK Üyeleri ile bir araya...

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, AK Parti'li Kadın Milletvekilleri ve MYK Üyeleri ile bir araya geldi.

Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kahvaltı programında AK Parti'li kadın milletvekillerine, Birleşmiş Milletler'de dünya kadınlarına gösterilen film izlettirildi. Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan ve birçok AK Partili kadın milletvekilinin katılım gösterdiği kahvaltının ardından genel bir değerlendirme konuşması yapan Akşit, AK Parti'nin kadınlara verdiği önemin altını çizdi ve Başkan Tiryaki'yi kadınlara verdiği emekten dolayı tebrik etti.

Reklam
Reklam

Altındağlı kadınları çok önemsediklerini aktaran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de Altındağ Belediyesi'nin kadınlar konusunda gerçekleştirdiği çalışmaları ve projeleri anlatan bir sunum gerçekleştirdi. 22 farklı mahallede kadın eğitim ve kültür merkezleri ile 37 bin kadının hayatının nasıl değiştiğini anlatan Başkan Tiryaki, kadınların eğitimi için büyük gayret sarf ettiklerini sözlerine ekledi.

Birleşmiş Milletler tarafından dünyaya örnek proje seçilen kadınlar eğitim ve kültür merkezlerinde gerçekleştirilen çalışmalara hayran kalan AK Parti'li kadın milletvekilleri, bu çalışmaların herkese örnek olmasını dilediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz