Başkan Tiryaki'den Minik Öğrencilere Ziyaret

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilköğretim okullarını düzenli olarak ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Tiryaki...

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilköğretim okullarını düzenli olarak ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Tiryaki bugün ise Ulubey Mahallesi Şili İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Şili İlköğretim Okulu'na ziyareti sırasında Okul Müdürü Ayşe Eren ve öğretmeler ile bir araya gelen Başkan Tiryaki, öncelikle okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Daha sonra 1 ve 2. sınıfları gezen Veysel Tiryaki, ziyaretin sonunda miniklerin yüzünü güldürmeyi de ihmal etmedi. Gerçekleştirdiği her okul ziyaretinde Türkiye’nin geleceği olan çocukların diş sağlığına verdiği önemi yineleyen Tiryaki, çocuklara diş fırçası, diş macunu ve havlu ve minik masa saati hediye etti.

Reklam
Reklam

TİRYAKİ'DEN MİNİKLERE 'DİŞLERİNİZİ FIRÇALAYIN' ÖĞÜDÜ

Sınıflarını ziyaret ettiği miniklere "Dişinizi fırçalıyor musunuz?" diye soran Başkan Tiryaki, aldığı 'evet' cevabının ardından "Günde iki kere dişlerinizi mutlaka fırçalayın" öğüdünde bulundu.

Minikler tarafından büyük ilgiyle karşılanan Başkan Tiryaki, onlarla sohbet ederek bol bol fotoğraf çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: