Başkan Toçoğlu Ak Parti Pamukova İlce Danışma Meclisine Katıldı

AK Parti Pamukova İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tüm il sınırlarının...

AK Parti Pamukova İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tüm il sınırlarının Büyükşehir sınırlarına dahil olmasıyla birlikte Pamukova’da inşallah çok önemli hizmetler alacak. Güçler birleştirildiği zaman, güçlü bir yapının bu hizmetleri hayata geçirmesi daha kolay oluyor. Vatandaşımız kesinlikle daha hızlı, daha kaliteli ve daha çağdaş hizmetler alacak” dedi.

AK Parti Pamukova İlçe Danışma Meclisi gerçekleştirildi. Danışma Meclisi’nin açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Gürsel Işık, İl Başkanı Recep Uncuoğlu’na ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na Sakarya için gerçekleştirdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Birlik ve beraberlik içerisinde Pamukova ve Sakarya için çalışacaklarını söyleyen Işık, “Önümüzdeki yerel seçimlerde kenetlenerek en etkin şekilde çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Danışma Meclisinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi hinterlandında on ilçe belediyesi var ve bu ilçe belediyelerinin tamamı Ak Partili Başkanlar tarafından yönetiliyor. İnşallah 2013 yılının sonunda yapılması beklenen yerel seçimlerin ardından artık tüm il sınırları, Büyükşehir sınırları sayılacağı için Pamukova’nın da Büyükşehir sınırları olacağını göz önünde bulunduruyoruz. Pamukova’nın Büyükşehir sınırlarına dahil olması, Pamukova’ya çok önemli artılar kazandıracak” dedi.

Pamukova’da da AK Partili bir belediye başkanı istediklerini kaydeden Başkan Toçoğlu, “Bunun için sorumluluk bizde. Çok çalışmamız gerekiyor. Değerli arkadaşlar tüm sınırların Büyükşehir belediyesine dahil olmasının çok önemli katkıları olacak. Öncelikle büyük yatırımların israf edilmeden tek elde toplanıp, eşit bir şekilde hayata geçirilmesine çok önemli katkı sağlayacak. Örneğin bir ilçe belediyesinin modern bir arıtma tesisi yapması zor olabilir. Ancak güçler birleştirildiği zaman, güçlü bir yapının bu hizmetleri hayata geçirmesi daha kolay oluyor. Vatandaşımız kesinlikle daha hızlı, daha kaliteli ve daha çağdaş hizmetler alacak” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Türkiye’de ve bölgede önemli gelişmeler yaşandığının altını çizen Başkan Toçoğlu, “Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki sadece yurt içinde değil, bölgemizde de çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Bugün sadece Türkiye’nin değil, bölgenin ve hatta dünyanın; vicdanın barışın ve adaletin sesi olan AK Parti’ye ve Sayın Başbakanımıza ihtiyacı var. Bunun için bize tarihi bir görev düşüyor. Seçimlere çok iyi çalışmamız gerekiyor. Kapı kapı gezeceğiz. Hizmetlerimizi anlatacağız. Halkımıza büyük fotoğrafı göstereceğiz. Rehavete kapılmayacağız ve en önemlisi ufak tefek meseleleri bir kenara bırakıp birlik ve beraberliğimize halel getirecek hiçbir şey yapmayacağız. Biz günü birlik siyaset yapmıyoruz. Bizim dünyaya sözümüz var. Bizim bir iddiamız, hedefimiz, heyecanımız var” dedi.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise, “Yerel seçimlerin ardından Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız tüm il sınırlarının Büyükşehir sınırları olacağından bahsetti. İnşallah seçimlerin ardından sizlerde Pamukovalılar olarak Büyükşehir belediyesinden hizmet almanın farkını tadacaksınız. 30 Eylül’de partimizin büyük kongresine Sakarya’dan 30 otobüsle iştirak ettik. Bu süreçte katkı sağlayan bizleri yalnız bırakmayan meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz. Gerçekten salonda büyük bir coşku, güzel bir atmosfer vardı. Aynı zamanda başbakanımızla birlikte bu yolda yürüdüğümüz için ne kadar şanslı olduğumuzu bir kez daha hissettik. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Büyük bir sorumluluk taşıdıklarını hatırlatan Uncuoğlu, “Arkadaşlar büyük bir sorumluluğumuz var. Bu sorumluluğa yakışır bir şekilde disiplinden kopmadan çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Bizi diğerlerinden ayıran en temel özellik biz sadece seçim zamanı halkın karşısına çıkmıyoruz. Biz 365 gün bu millete nasıl hizmet edebiliriz, çalışma çıtamızı daha yukarı nasıl çekebiliriz diye düşünüyoruz. Sizlerden ricam asla rehavete kapılmamanızdır. Hizmette sınır yok. İşimiz bitti, bundan sonra yapacak bir şey yok diyemeyiz. Hep birlikte Pamukova için Sakarya için Türkiye için ne yapabiliriz bunun düşüncesinde ve gayretinde olacağız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz