Başkan Toçoğlu Elmalı Köyünde

Sakarya’nın Adapazarı ilçesine bağlı Elmalı Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki...

Sakarya’nın Adapazarı ilçesine bağlı Elmalı Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’nın bütün ilçeleriyle, bütün mahalleleri ve köyleriyle büyük bir gelişme gösterdiğini söyledi. Başkan Toçoğlu, “Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek bizim işimiz. Bizlere güvendiğiniz ve destek verdiğiniz sürece inşallah eksik iş bırakmayız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ile birlikte Elmalı Köyü sakinleriyle kahvaltı sofrasında buluştu. Köy sakinleriyle sohbet eden ve onların istek ve şikâyetlerini dinleyen Başkan Toçoğlu, talepleri tek tek not aldı. Gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlara da hitap eden Başkan Zeki Toçoğlu, Sakarya’nın bütün ilçeleriyle, bütün mahalleleri ve köyleriyle büyük bir gelişme gösterdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Elmalılılarla birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu, “İmkanlarımız elverdiği ölçüde vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek bizim işimiz. Öncelik sırasıyla vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiriyoruz. Siz bizlere güvendiğiniz ve desteklediğiniz sürece biz buralarda eksik iş bırakmayız. İnşallah taleplerinizi de kış mevsimi gelmeden yerine getireceğiz. Allah işlerinizde sizlere yardımcı olsun. Dualarınızda bizi de eksik etmeyin” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun köylerine yaptığı ziyaretten çok memnun olduklarını belirten Elmalılılar, Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti. Toplantıda konuşan Elmalı Köyü Muhtarı Yaşar Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi her konuda bizlere çok yardımcı oldu. Taleplerimizin yerine getirileceğine inanıyoruz. Sayın Başkanımız Zeki Toçoğlu’na bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: