Başkan Toçoğlu Esnaf İle Bir Araya Geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Donatım esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi.Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki...

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Donatım esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ile birlikte Donatım esnafı ile kahvaltı sofrasında buluştu. Esnaflarla sohbet ederek onların istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Toçoğlu, esnafların taleplerini not aldı. Gerçekleştirdiği ziyarette esnaflara da hitap eden Başkan Zeki Toçoğlu, göreve geldikleri günden bugüne şehre kalıcı hizmetler verebilmek için büyük bir gayretle çalıştıklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Esnaflarla bir araya gelerek şehir hakkında istişare yapmayı çok önemsediğini belirten Başkan Toçoğlu, “Esnaf arkadaşlarımızla bir araya gelerek şehrimizin çok daha güzelleşmesi için istişarede bulunmayı çok önemsiyorum. Allah’a hamdolsun son 3,5 yıldır şehrimizin birçok yerinde yatırımlar yapıyor, kalıcı hizmetler gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Mahallelerimizi de yeniden canlandırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Muhtarlarımızın bize ilettikleri sorunları çözmeye çalışıyoruz. Şehrimizin caddelerini yeniliyoruz, meydanlar yapıyoruz, ulaşımda yeni düzenlemeler gerçekleştiriyoruz. Yakın zamanda şehir içi raylı sistem projemizin ilk etabı hayata geçecek. Tüm bunlar çok güzel çalışmalar” dedi.

Donatım esnafına bir de müjde veren Başkan Toçoğlu, “İnşallah önümüzdeki dönem Donatım Bölgesi daha da hareketlenecek. Çünkü Büyükşehir İtfaiyesinin bulunduğu alana Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nı inşa edeceğiz. Bölgemizin eksiklerini giderme konusunda gerek ilçe belediyeleri gerekse bizler önemli çalışmalar yaptık. Elimizden geldiği kadar şehrimize önemli hizmetler vermeye çalışıyoruz. Önemli bir sürece giriyoruz. Bu süreçte birlik ve beraberliğimizi daha çok pekiştirmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: