Başkan Toçoğlu, Esnaflarla Bir Araya Geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını ve sadece bunu hedeflediklerini söyledi. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını ve sadece bunu hedeflediklerini söyledi. Toçoğlu, şehirde çalışan lokantacı esnafıyla Orman Park’ta düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Burada konuşan Toçoğlu, esnafların vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak konusunda önemli bir görevi bulunduğunu söyledi. “Vatandaşlarımıza en iyiyi, en kaliteli hizmeti götürme çabası içerisindeyiz" diyen Toçoğlu, "Hedefimizde sadece milletimize hizmet var. Ülkemizdeki gelişimi de gözardı edemeyiz. 12 yıl evvel nerelerdeydik, bugün nerelerdeyiz. Bütün bu gelişim, istikrar sayesinde oluyor. Hamdolsun, şehrimiz de belirli bir seviyeye ulaştı” ifadesini kullandı. Toçoğlu, şehir genelinde birlik ve beraberlik ortamınının sağlandığını vurgulayarak, "Hamdolsun, şehrimizdeki her kesimle, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün sizlerle bir araya geldik, görüşlerinizi dinledik. Sizden aldığımız talepleri çok ciddi bir şekilde takip edeceğiz, bunu da göreceksiniz. Katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Allah yardımcınız olsun, hayırlı müşteriler versin” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: