Başkan Toçoğlu, Saski'nin Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ tarafından Çamyolu’nda yürütülen kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan...

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ tarafından Çamyolu’nda yürütülen kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Toçoğlu, “Seçimlerden önce Çamyolu’na gerçekleştirdiğimiz ziyarette vatandaşlarımıza imar ve altyapı sorununu çözeceğimizin sözünü vermiştik. Çamyolu’nun imar sorununu çözdük, altyapı çalışmalarının da sonuna geldik. Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’la birlikte SASKİ tarafından Çamyolu’nda yürütülen altyapı çalışmalarını inceledi. Çamyolu sakinleriyle bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Göreve gelmeden önce Çamyolu’na gerçekleştirdiğimiz ziyarette Çamyolu’nda oturan vatandaşlarımız bizden imar ve altyapı sorunlarının çözümünü istemişlerdi. Biz de o gün kendilerine bu sorunları çözeceğimizin sözünü verdik. İmar sorunlarını kısa bir süre içerisinde çözüme kavuşturduk ve hemen ardından altyapı çalışmalarına başladık. Altyapı çalışmalarını da kısa bir süre içerisinde tamamlayacağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çamyolu’nda yürütülen altyapı çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Başkan Toçoğlu, “Çamyolu bölgesinde 965 bin TL’lik yatırımla yaklaşık 10 kilometre uzunluğunda kanalizasyon şebekesi döşüyoruz. Bu çalışmaları büyük ölçüde tamamladık. Şimdi arkadaşlarımız paket bir terfi merkezi monte ediyorlar. Burada döşediğimiz hatlarda toplayacağımız atıksuyu bu terfi merkezi vasıtasıyla Karaman Atıksu Arıtma Tesisleri’ne ulaştıracağız. Çalışmaları yılsonuna kadar bitireceğiz” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi olarak sağlıklı bir çevre oluşturmak için önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Toçoğlu, “Bilindiği üzere çevre alanında çok önemli bir ödül aldık. Türkiye’nin en çevreci ili olduk. Atıksuların çevreye zarar vermemesi için yatırımlarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Türkiye’de atıksu arıtma oranı yüzde 57’lerde iken, bu oran gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla şehrimizde yüzde 77’lere ulaştı” dedi.

Çamyolu Mahallesi’nin eksiklerinin Başkan Toçoğlu tarafından tek tek çözüldüğünü kaydeden Çamyolu Mahalle Muhtarı İhsan Çelik ise, “Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla mahallemiz her geçen gün gelişiyor. Bu yatırımlardan ötürü Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz