Başkan Toçoğlu'ndan Rüstemler Çıkartması

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Rüstemler Tesisleri’ni inceledi. Yaptığı incelemelerde, tesislerin altyapısından üst yapısına...

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Rüstemler Tesisleri’ni inceledi. Yaptığı incelemelerde, tesislerin altyapısından üst yapısına kadar her şeyinin yenileneceğinin müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, tesislerde başlayan tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Sakaryaspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı ile de görüşen Başkan Toçoğlu, kulübe ellerinden gelen desteği her zaman vereceklerini ifade ederek Sakaryaspor’a başarılar diledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Rüstemler Tesisleri’nde incelemelerde bulundu. Sakaryaspor’un başarılı olması için projeler ürettiklerini ve projeler çerçevesinde yatırımlar yaptıklarını kaydeden Başkan Toçoğlu, Rüstemler Tesisleri’nin yenilenme çalışmalarının başladığını belirtti. Başkan Toçoğlu, “Daha önce yaptığımız incelemeler sonrası sporda kalıcı başarıların tesisleşmeden geçtiğini ifade etmiş ve Rüstemler Tesisleri’ni yenileyeceğimizin müjdesini vermiştik. Tadilat çalışmalarımız başlamış bulunuyor. Hızlı bir şekilde güzel bir tesisi Sakaryasporumuzun hizmetine sunacağız. Kulübümüzün bugününü ve şehrimizin geleceğini düşünerek spora ve spor tesislerine yatırım ve desteklerimiz devam edecek” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Sakaryaspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı ile de görüşen Başkan Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak Sakaryaspor’a her zaman destek verdiklerinin altını çizdi. Başkan Toçoğlu, Sakaryaspor’un başarılar kazanacağına olan inancını ifade ederek kamp çalışmalarına başlayan Sakaryaspor’a başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: