Başkan Topbaş, huzurevi sakinleriyle buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Dr. Beşir Akınal Huzurevi'ni ziyaret ederek huzurevi sakinlerinin dertlerini...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Dr. Beşir Akınal Huzurevi'ni ziyaret ederek huzurevi sakinlerinin dertlerini dinledi.
Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Darülaceze Müdürlüğü tarafından yaklaşık 2 ay önce hizmete açılan Kavacık Dr. Beşir Akınal Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleri tarafından kapıda çiçeklerle karşılanan Topbaş, yaşlılar ile sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.
Huzurevi binasını belediyeye tahsis eden Beşir Akınal’a teşekkür eden Topbaş, "Ufak tefek sıkıntıları olmasına rağmen nezih bir mekan olmuş.Tabi böyle bir şehirde böyle bir yer bulmak kolay değil. Beşir bey bir hizmet adamı. Kendisi diş hekimi olarak görev yaptığı Kadıköy’de 35 yıl boyunca ücretsiz bakım yapmış. Burada görev yapan arkadaşlar bizim adımıza buradalar. Biz istiyoruz ki burada görevli arkadaşlar size evlatlarınız gibi hizmet etsin. Burada bir asile havası olsun. Zaten bizim toplumumuzda da, kültürümüzde de bu var. Biz İstanbul’da kusursuz hizmet vermek zorundayız. Çünkü İstanbul bir dünya şehri. Bizim isteğimiz böyle güzel bir mekanda sağlıklı bir şekilde yaşamınızı sürdürmeniz.” diye konuştu.
Huzurevi sakinlerinden Ahmet Baş ise, kadro sıkıntıları olduğunu söyleyerek Başkan Topbaş’tan destek istedi. Ahmet Baş, binadan ve yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını belirterek şunları ifade etti: “Tatil gününüzü bize ayırdığınız için size teşekkür ederiz. Siz bir halk adamısınız. Çocukla çocuk,büyükle büyük oluyorsunuz. Buradan çok memnunuz. İdarecilerimizden memnunuz. Hepsi canla başla çalışıyor bizim için. Ancak bazı eksiklikler var. Özellikle kadro konusunda sizden destek bekliyoruz.”
Kadir Topbaş da şu anda 29 kişinin hizmet verdiğini belirterek gereğini yapacaklarını ifade etti. Topbaş, daha sonra huzurevinde incelemelerde bulundu. Huzurevi sakinlerini kaldıkları odalarda ziyaret eden Topbaş, yaşlılarla bol bol sohbet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz