Başkan Tuna, Kamu-sen’i Ziyaret Etti

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hamit...

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Tuna, Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilciliği’ni ziyaret ederek, hizmetlerini anlattı.

Tuna, ziyaretinde Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Tevabil Akıncı ve şube başkanları ile bir araya geldi. Belediye Meclis Üyelerinin de eşlik ettiği toplantıda konuşan Kamu-Sen İl Temsilcisi Akıncı, Tuna’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. Hamit Tuna’nın iki dönemdir Toroslar halkına güzel hizmetler sunduğunu belirten Akıncı, “Göreve geldiği günden bugüne hiçbir ayrım yapmadan özellikle eğitim kurumlarına büyük destekler sağlamıştır. Ayrıca ilçe sınırları dışından talepte bulunan okulların eksiklerini de yerine getirerek, eğitime verdiği önemi her zaman göstermiştir. 2014 mahalli idareler seçimi ülkemiz için gerçekten çok önemli bir süreçtir. Kaybedecek bir 5 senemiz daha yok. Değerli Başkanımıza çalışmalarında başarıların devamını diliyor, ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Tuna da 9 yıldır Kamu-Sen İl Temsilciliği ile istişareli bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, “Türkiye Kamu-Sen ayağa kalktığı zaman sonuca ne kadar etki edebileceğini il başkanlığı yaptığım dönem olan 1999 seçimlerinde bizzat yaşayan insanlardanım. Kamu-Sen’in bütün üyeleri sahadaydı ve çalışıyordu. Ne zaman Türkler ayağa kalksa, dünyanın dengesi değişiyor. Bunu Kamu-Sen’e uyarlıyorum. Ne zaman ayağa kalksalar siyasetin şeklini direk etkilemektedirler” diye konuştu.

Gerçekleştirdikleri hizmetlerle Toroslar’ı bambaşka bir ilçe haline getirdiklerini vurgulayan Tuna, milletin isteği ve desteği ile bugünlere geldiğini kaydetti. Tuna, “İl yöneticiliği, il başkan yardımcılığı ve il başkanlığı yaptığım dönemde sizlerle bütün yönetim kurulu arkadaşlarım ve o dönemdeki ilçe başkanlarımızla bir tarih yazdık. 2004 seçimlerinde genel merkezimiz bize görev verdi. Sahaya çıktık ve çalıştık. 2004 yılından beri Toroslar halkımıza en güzel hizmeti vermenin çabası içerisindeyim. Doğru projeler ürettiğimizi düşünüyoruz. Kıt imkanlı bir yapıda olmamıza rağmen 2004 yılında 12,5 trilyon bütçe ve 4,5 trilyon borç ile devraldığımız belediyemizde o günden bugüne hem bütçemizi arttırdık hem de bir ülkenin kurtuluşunun reçetesinin üretimden geçtiği bilinci ile kendimiz üreterek hizmetleri hayata geçirdik. Toroslar’ı kendi kendine yetebilen bir konuma getirdik. Dün bir tane bankası olmayan Toroslar’da bugün 8 tane banka şube açtı ve diğer bankalar da fizibilite çalışmaları yapmaktadır. Yaptığımız güzel hizmetlerle şu anda ilçemizdeki arsaların 7-8 kat daha fazla kıymetlendiğini görüyoruz. Özellikle ruhsat harçlarında ve yapı kullanma izninde yaptığımız indirimler ile bölgemizi çekim alanı yaptık. Düzenlediğimiz sosyal ve sportif etkinliklerle insanlarımızı bir araya getirerek tanışmalarına ve kaynaşmalarına vesile olduk. Hasımları hısım yapacağız ve ayrıştırıcı değil bütünleştirici olacağız duruşuyla sosyal belediyeciliği ön plana çıkardık” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: