Başkan Tuna, Kent Meydanı Projesini Anlattı

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, katıldığı ortak radyo yayınında Kent Meydanından, Kültür Evine,...

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, katıldığı ortak radyo yayınında Kent Meydanından, Kültür Evine, Ankara Çayından Bağlantı Yollarına kadar pek çok projeyi anlattı.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankara’nın yükselen yıldızı Sincan’a yapılan hizmetleri Ostim Radyo 96.0 ve Aşk Fm 102.1 ortak yayınında vatandaşla paylaştı. “Nurcan’la Ankara Meydanı” programının konuğu olan Başkan Tuna, 1 saat süren canlı yayında vatandaşında sorularına yanıt verdi.

Sincan’ın çehresini değiştiren ve değiştirecek olan projeleri anlatan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Kent Meydanı projesinin son durumu hakkında bilgi verdi. Başkan Tuna, “Merkez pazarının olduğu alanın rekreasyon çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Meydanın sadece çimlendirme gibi ufak tefek çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. İçinde bulunan saat kulesinin yapımını tamamladık. Oraya şimdi yeni bir mekan daha yapmayı düşünüyoruz. Güngörmüşler Konağı’nın bir benzerini de hanımefendiler için yapmak istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

SİNCAN KÜLTÜR EVİ

Demokrasi parkının hemen yanı başındaki alanı yeşillendirerek dev bir Ankara Evi inşa eden Sincan Belediyesi, ilçe halkının yaralanabileceği bir kompleks daha oluşturmuş oldu. Başkan Tuna, canlı yayında kısa sürede böyle bir eseri Sincan’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Geçmişin değerlerini geleceğe taşıdıklarını belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Geleneksel Ankara evlerinin güzelliğini ve tarihi dokusunu gelecek nesillere aktarmak adına, ilçemize Kültür Evi’ni kazandırdık. İlçemizin merkezinde yeşil alanlarıyla çok güzel oldu. Vatandaşımızda durumdan çok memnun… Tabii onların memnuniyeti bizleri de çok memnun ediyor” dedi.

“BELEDİYE DERT KAPISIDIR”

Tuna, belediyeciliğin dert kapısı olduğunu vurgulayarak, “Belediye dert babasıdır. Her türlü sıkıntının sorununun muhatabı belediyedir. Vatandaş bir sıkıntısı bir derdi olduğu zaman tabii ki belediyeye gelecek. Bizler de Belediye olarak vatandaşlarımız ile sürekli temas halindeyiz. Kapılarımız sonuna kadar açık. Belediyemizi ilgilendiren konularda vatandaşlarımızın taleplerini hızla yerine getiriyoruz. Belediyemiz yetkisi dışında kalan konularda ise gerekli kurum ve kuruluşlar ile irtibata geçerek sorunu çözmeye çalışıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Sincan’a yapılan ve yapılacak hizmetleri anlatan Başkan Tuna, “Temel felsefemiz olan dürüstlük, şeffaflık ve adaletten asla taviz vermiyoruz. Vatandaşlarımız arasında farklı muamele yapılmasına da asla izin vermem” dedi.

Dinleyicilerden gelen soruları da yanıtlayan Başkan Tuna, pazar servislerinin kaldırılma ihtimalinin olup olmadığının sorulması üzerine böyle bir ihtimalin söz konusu olmadığının da altını çizdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: