Başkan Tuna, Ramazan Ayı’nı Kutladı

Mersin merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Ramazan ayının Mersin’e, Türkiye’ye ve bütün İslam...

Mersin merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Ramazan ayının Mersin’e, Türkiye’ye ve bütün İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini diledi. Tuna, Toroslar Belediyesi’nin Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladığını da bildirdi.

Yarın başlayacak ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayınlayan Toroslar Belediye Başkanı Tuna, on bir Ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in Mersin’e, Türkiye’ye ve bütün İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini diledi. Ramazan ayının feyz ve bereketine kavuşmanın eşsiz mutluluğunu bir kez daha yaşadıklarını belirten Tuna, “Müslümanlar arasındaki dayanışma ve kaynaşmanın artmasına vesile olan, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin sergilendiği Ramazan ayını milletçe idrak edeceğiz. Birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Ramazan ayını fırsat bilerek günlük hayatımızda yaşadığımız hataları düzeltmeye çalışmalı, yakın akraba ve komşulardan başlayarak imkanlarımız doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Mersinli hemşerilerimin ve tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, insanlığın barışına, huzuruna, kardeşliğine ve mutluluğuna vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan Toroslar Belediyesi’nin Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladığını da bildiren Tuna, halkın rahat ve huzurlu bir Ramazan geçirmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını kaydederek, “Fırınlar başta olmak üzere vatandaşlarımızın herhangi bir sorunla karşılaşmaması için tüm imalathaneleri kontrol ediyoruz.. İlçemizdeki tüm camileri düzenli olarak temizliyor ve bakım yapıyoruz. Ramazan ayı boyunca tüm ekiplerimiz, mesai gözetmeksizin çalışarak vatandaşımızın hizmetinde olacak” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: