Başkan Tuna: Sincan'ın Geleceğine Yatırım Yaptık

Ankara Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, hayata geçirdikleri projelerle ilçenin geleceğine yatırım yaptıklarını belirtti.Mustafa Tuna,...

Ankara Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, hayata geçirdikleri projelerle ilçenin geleceğine yatırım yaptıklarını belirtti.

Mustafa Tuna, istişare toplantıları kapsamında bir araya geldiği Asrı Saadet Camii cemaati ile görevde bulunduğu 4 içinde hayata geçirilen projeleri paylaştı. Vatandaşların sorularını da cevaplandıran Başkan Tuna, belediyeciliğin ilçenin geleceğine yatırım yapmak olduğunu söyledi.

Sincan’ı Başkent'in yükselen yıldızı haline getirdiklerini kaydeden Tuna şöyle devam etti: "ilçemize nefes aldırabilmek için imar planında park olarak görülen her yeri park yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. 2013 yılı içerisinde 85 yeni park daha yapmayı planlıyoruz. Bu 85 yeni parkta eklendiğinde bu zamana kadar ilçemize 211 yeni park kazandırmış olacağız. Ayrıca, bu yıl içinde yıpranmış, eskimiş olan 61 parkımızın da bakımını yaparak yenileyeceğiz.”

Reklam
Reklam

Başkan Tuna yeni yasa ile mahalle olan köylerin güvenliği için mahallelerin giriş ve çıkışına güvenlik kameralarının yerleştirileceğini belirtti.

Başkan Tuna’ya ilçeye kazandırdığı hizmetler için teşekkür eden Asrı Saadet Camii Dernek Başkanı Ali Güler, “Bu güzel hizmetleri direkt kendisinden duymaktan dolayı çok mutlu olduk. İlçemize ve camilerimize yaptığı hizmetler için de kendisine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: