Başkan Tuna’ya Çankırılılar Derneği’nden Teşekkür Plaketi…

Geçtiğimiz günlerde eğitimcilerden ve muhtarlardan teşekkür plaketi alan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya,...

Geçtiğimiz günlerde eğitimcilerden ve muhtarlardan teşekkür plaketi alan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya, bu kez de Çankırılılar Derneği Sincan’a yaptığı hizmetler için teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyarette konuşan Tuna, “Belediye olarak yaptığımız hizmetlerden aldığımız teveccühler bizleri daha çok çalışmaya yönlendiriyor. Çankırılılar Derneği’ne yaptıkları ziyaret için teşekkür ediyorum. Bu ilçeyi hep birlikte el ele yönetiyoruz.” dedi.

Gerçekleşen ziyarette Sincan’daki gelişim ve ilerleme konuşuldu. Sıcak samimi bir sohbet havasında gerçekleşen görüşmede Çankırılar Derneği tarafından Başkan Tuna’ya Merkez Cami’ye yaptığı hizmetler için de özellikle teşekkür edildi.

Reklam
Reklam

Çankırılılar Derneği Başkanı Dursun Öztunca ve beraberindeki heyet, Başkan Tuna’ya yaptığı hizmetler için teşekkür plaketi takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: