Başkan Tuna'ya 'eğitime Destek' Plaketi

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya eğitime yaptığı desteklerden dolayı plaket verildi.Akbelen Mahallesi'nde...

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya eğitime yaptığı desteklerden dolayı plaket verildi.

Akbelen Mahallesi'nde bulunan Nihal Erdem Ticaret Meslek Lisesi'nin Okul Aile Birliği üyeleri, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'yı makamında ziyaret ederek, okulun dış cephe boyaması ve fiziki yapısının güzelleştirilmesi konusunda gerçekleştirdiği hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür plaketi takdim ettiler.

Ziyarette konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Serdar Özgeylane, Başkan Tuna'nın eğitime verdiği önem ve desteğin ortada olduğunu belirterek, "Okulumuzun fiziki yapısının değiştirilmesine yönelik çok büyük katkıları olmuştur. Sadece bizim okulumuz değil ilçedeki tüm okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi konusunda sunduğu güzel hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise, imkanları ölçüsünde okullarda yaptıkları bakım çalışmaları ile amaçlarının, öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim almalarını sağlamak olduğunu söyledi. Eğitimle, bütün problemlerin çözülebileceğine inandıklarını kaydeden Tuna, "Bölgemizde var olan 80 okuldan bir tanesi de Nihal Erdem Ticaret Meslek Lisesi'dir. Toroslar Belediyesi olarak bu yıl ilçemizdeki 22 okulun dış cephe boyamasını gerçekleştirdik. Nihal Erdem Ticaret Meslek Lisesi, içinde 4 branşı kapsayan, verdiği eğitimle bütünleştiren çok özellikli bir mesleki okulumuzdur. Okul aile birliği ile okul idarecilerinin belediyeye verdikleri başvuru sonucu oluşturulan bir program dahilinde bu okulumuzun da dış cephe boyamasını yaptık. Bütün problemlerin eğitimle çözülebileceğine inanıyor ve belediye olarak eğitim ve öğretime büyük önem veriyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde okullarımızla istişare kurarak fiziki zeminlerinin güzelleştirilmesi konusunda yardımcı oluyoruz. Bundan sonraki süreçte de hizmetlerimiz devam edecektir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: