Başkan Tuna’ya Spora Katkı Plaketi

Mersin Beşiktaş Futbol Okulu Başkanı Hüseyin Kılavuz, merkez Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı ziyaret ederek,...

Mersin Beşiktaş Futbol Okulu Başkanı Hüseyin Kılavuz, merkez Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı ziyaret ederek, spora ve sporcuya sunduğu katkılardan dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyarette Kılavuz’a, Kulübün Genel Koordinatörü Ercan Genel ve Antrenörler İsmail Kövenç ile Kemal Demir eşlik etti. Başkan Tuna’nın sporda tesisleşme anlamında önemli adımlar attığını dile getiren Kılavuz, çalışmalarından dolayı kendisini kutladı. Toroslar’ın son dönemlerde spor okulları açarak gençleri spora yönlendirmesinin de önemli olduğunu kaydeden Kılavuz, bu nedenle kendisine plaket takdim ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise, gençliğe büyük önem verdiklerini ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla ilçeyi adeta sporun merkezi haline getirdiklerini belirterek, 8 yıllık görev süreleri içerisinde 3 tam teşekküllü spor kompleksi ile 7 semt futbol sahası ve 7 semt basketbol sahası inşa ederek hizmete sunduklarını dile getirdi. Futbol başta olmak üzere basketbol, halkoyunları, atletizm, boks gibi branşlarda spor okulları açarak gençlerin spor yapmalarına ve enerjilerini deşarj etmelerine olanak sağladıklarının altını çizen Tuna, böylelikle yeni neslin daha sağlıklı, kötü alışkanlıklardan uzak bir şekilde yetişmesine vesile olduklarını söyledi. Tuna ayrıca, Türk sporunun gelişmesi için amatör kulüplere destek olunması gerektiğine vurgu yaparak, Belediye olarak amatör kulüplere imkanları ölçüsünde destek verdiklerini ifade etti. Aldıkları plaketin kendileri için çok değerli olduğunu belirten Tuna, bütün çocukların spor tesislerinde vakit geçirmelerini sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: