Başkan Turanlı Eğitimcileri Ziyaret Etti

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla Eğitim-Sen Kahta Temsilciliği...

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla Eğitim-Sen Kahta Temsilciliği ve Eğitim-Bir-Sen Kahta Temsilciliği'ne ziyarette bulundu.

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla öğretmenlere başarı dileklerinde bulunan Başkan Turanlı, ilk önce Eğitim-Bir-Sen Kahta Temsilciliği’ni ziyaret ederek Sendika Başkanı Halil Tunçmen ve üyelerle görüştü. Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Turanlı, eğitimin öneminin bilincinde olduklarını dile getirdi. Tunçmen de, başkanın ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, kendisini bir belediye başkanı olarak takdir ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Daha sonra Eğitim-Sen Kahta Temsilciliği’ne geçerek Sendika Başkanı Nihat Öztekin ve üyelerle görüşen Başkan Turanlı, burada da eğitimle ilgili sorunları dinledi. Turanlı, belediye olarak eğitime her zaman katkı sunmayı amaçladıklarını vurguladı. Nihat Öztekin de Turanlı’ya ziyaretinden dolayı sendikaları adına teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: