Başkan Tütüncü 160 Öğrencinin Yaş Gününü Kutladı

Kepez Belediyesi Spor Okulu’nda eğitim gören Ocak-Şubat doğumlu 160 öğrencinin toplu yaş günü kutlaması, Belediye...

Kepez Belediyesi Spor Okulu’nda eğitim gören Ocak-Şubat doğumlu 160 öğrencinin toplu yaş günü kutlaması, Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün de katılımıyla Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda yapıldı.

Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda düzenlenen Ocak- Şubat doğumlu 160 öğrencinin yaş günü kutlamasına katılan Başkan Hakan Tütüncü, doğum günü pastasını birlikte kestiği öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu. Geleneksel yaş günü kutlamasına AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve veliler de katıldı.

Reklam
Reklam

Kepez Belediyesi olarak yapmış oldukları projelerde gençlere büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Hakan Tütüncü, 12 ay açık olan ve çeşitli branşlarda faaliyet gösteren Kepez Belediyesi Spor Okulu’nda eğitim gören, Ocak-Şubat doğumlu 160 öğrencinin yaş gününü hep birlikte kutladıklarını söyledi. Geleneksel hale getirdikleri yaş günü kutlaması ile spor eğitimi alan gençlere moral vermesi bakımından bu tür etkinliklerin çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Tütüncü, daha sonra Ocak-Şubat doğumlu 160 öğrenciyle birlikte yaş günü pastasını kesti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: