Başkan Tütüncü Ak Parti’lilerle Bir Araya Geldi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Osman Ali Eciş, Yönetim...

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Osman Ali Eciş, Yönetim Kurulu ve İlçe Kadın Kolları üyeleriyle Antalya Polisevi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Yemekte partililerle siyasi tecrübelerini paylaşan Başkan Tütüncü, kongreden sonra göreve gelen yönetimle birlikte Ak Parti Konyaaltı İlçe Başkanlığı’nda yeni bir dönemin başladığını söyledi. AK Partili belediyelerin, insanı merkeze alarak ve her şeyi insanın huzur ve mutluluğu için yaptığına değinen Başkan Tütüncü, “Antalya’da, bu anlayışın en güzel uygulandığı yer Kepez Belediyesi’dir. Sınırlı imkanlarla, çok fazla hizmete ihtiyaç olan bölgede önemli adımlar attık. Temel belediyecilik noktasında yatırımlar gerçekleştirdik. 430 bin nüfusu olan Kepez’i, Antalya’nın önemli merkezi yapmak için mücadele verdik” dedi.

Reklam
Reklam

İlçe Başkanı Osman Ali Eciş de Başkan Hakan Tütüncü’nün Kepez’deki belediyecilik başarısının, çalışma azimlerini artırdığını anlattı. Eciş, teşkilatlara gösterdiği ilgiden dolayı da Başkan Tütüncü’ye teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: