Başkan Tütüncü Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarının sürdüğü Dokuma bölgesindeki mahalleleri ziyaret...

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarının sürdüğü Dokuma bölgesindeki mahalleleri ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, doğalgaz ve Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT)’nin yaptığı alt yapı kazı çalışmaları sonucu cadde ve sokakları kullanılamaz hale gelen Dokuma bölgesindeki mahalleler de sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Başkan Yardımcısı Ömer Ali Acar ile birlikte, Dokuma bölgesindeki Ulus, Özgürlük ve Yeşiltepe Mahallelerini ziyaret ederek, alt yapı çalışmaları sonucu bozulan yolları ve kaldırımları yenilemeyi sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarını yerinde inceledi.

Reklam
Reklam

Ulus, Özgürlük ve Yeşiltepe Mahallelerinden oluşan Dokuma bölgesinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Kepez Belediyesi olarak üst yapı çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Tütüncü, şu ana kadar 13 bin ton sıcak asfalt uygulamasını hayata geçirdikleri Dokuma bölgesindeki 3 mahallenin cadde ve sokaklarında toplam 30 bin ton sıcak asfalt çalışması yapacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: