Başkan Tütüncü Çalışanların Bahar Şenliğinde

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Çalışanlar Derneği (AKÇA-DER) ve Antalya Çalışan Kadınlar Derneği’nin ortaklaşa...

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Çalışanlar Derneği (AKÇA-DER) ve Antalya Çalışan Kadınlar Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “Geleneksel Bahar Şenliği”ne konuk oldu.

Akdeniz Çalışanlar Derneği (AKÇA-DER) ve Antalya Çalışan Kadınlar Derneği üyeleri Kepez Kent Ormanı Meşe Kapısı’nda düzenlenen “Bahar Şenliği”nde bir araya geldi. Bu yıl ikincisi düzenlenen “bahar şenliği” etkinliğine konuk olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Ak Parti Kepez ilçe Başkanı Bahattin Bayraktar, dernek üyelerini yalnız bırakmadı.

Reklam
Reklam

AKÇA-DER Başkanı Hüseyin Ekici, bu yılki şenlikte iki dernek olarak işçi arkadaşların eş ve çocukları ile beraber kaynaşmalarını sağlamak istediklerini ifade ederek, kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti. Başkan Hakan Tütüncü yaptığı konuşmada, son derece hayırlı niyetlerle bir araya gelen Akdeniz Çalışanlar Derneği (AKÇA-DER) ve Antalya Çalışan Kadınlar Derneği’nin üyelerini bu etkinlikte yalnız bırakmadıklarını belirterek, dernek üyelerinin çalışanlar haftasını kutladığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: