Başkan Tütüncü Esnafla Bir Araya Geldi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sabah kahvaltısında bir araya geldiği Güllük ve Meltem bölgesindeki esnafla,...

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sabah kahvaltısında bir araya geldiği Güllük ve Meltem bölgesindeki esnafla, Antalya’nın sorunlarını ve çözüm yollarını konuştu.

Esnafın bölgede yaşadığı sıkıntıları da dinleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, dile getirilen problemlerin çözümü konusunda üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu söyledi. Görevdeki 3,5 yılında esnaf ve iş adamlarını ziyaret ettiğini anımsatan Başkan Tütüncü, “Bu buluşmalarda hem Antalya’ya, Kepez’e yapılacak hizmetleri konuşuyoruz hem de aramızda var olan gönül bağını, kardeşliği güçlendiriyoruz.”diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kepez’de yapılan yatırımlarla ilgili de bilgi veren Başkan Tütüncü, hizmete giren Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi ile inşası süren Kepezpark Varsak ve 14 Kasım’da ihaleye çıkacak olan 2 bin kişilik kongre ve sergi sarayı gibi projelerle Antalya’nın prestijini artırdıklarını ifade etti. Dev yatırımları, belediyenin bütçesi ile yaptıklarının altını çizen Başkan Hakan Tütüncü, 4. yılın sonunda 260 milyon TL’ye yakın yatırım yapmış olacaklarını da sözlerine ekledi.

Ziyarette, Kepez Belediye Meclis Üyesi Adlıhan Dere ile İl Genel Meclis Üyesi Necip Çetintaya da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: