Başkan Tütüncü Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye hizmet taleplerini dinlemek ve problemlere yerinde çözüm bulmak amacıyla...

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye hizmet taleplerini dinlemek ve problemlere yerinde çözüm bulmak amacıyla Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Yunus Şahin'i ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ziyaretinde Park ve Bahçeler Müdürü Sebahat Adanır, Fen İşleri Müdürü Ali Arslan ve Zabıta Müdürü Ömer Ali Acar da hazır bulundu. Başkan Tütüncü, mülkiyet engeline rağmen mahallenin değişik sokaklarında beton yol, beton kaldırım, merdivenli yol ve çevre duvarı çalışması yaptıklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Orman vasfını kaybetmiş orman arazileriyle ilgili düzenlemenin yasallaşmasıyla birlikte, mahallenin en önemli problemi olan 2B'nin çözüldüğü anımsatan Başkan Tütüncü, tapu tahsisi işlemlerinin ardından mahallede, yeni yol açma, asfalt, kaldırım ve yeşil alan çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: