Başkan Tütüncü, yat üretimini yerinde inceledi

Antalya'nın Kepez ilçe Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Serbest Bölgesi’nde ultra lüks yat üretimi yapan...

Antalya'nın Kepez ilçe Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Serbest Bölgesi’nde ultra lüks yat üretimi yapan Vicem Yat Sanayi Antalya Şubesi’nin tersanelerinde incelemelerde bulundu.
Yapımları devam eden 46 metrelik motorlu yat ile 30 metrelik ahşap yatı gezen Hakan Tütüncü, Vicem Yat Antalya Şubesi Müdürü Hasan Hafızoğlu, yatların teknik özellikleriyle ilgili bilgi aldı. Hafızoğlu, Türk işçi ve mühendisinin el emeğiyle lüks yatlar yaptıklarını ve ürettikleri bu yatları da ihraç ettiklerini söyledi. Hasan Hafızoğlu, ziyaretinden ve ilgisinden dolayı da Tütüncü’ye teşekkür etti.
Yaklaşık iki saat süren ziyarette, sektörün problemlerini dinleyen Başkan Tütüncü de, yat üretimi sektörünün gelişmesi ve problemlerinin çözümü için üzerine düşen bir görev varsa yapmaya hazır olduğunu ifade etti. Antalya’nın, yat imalatında bir marka haline gelmesinden gurur duyduğunu belirten Tütüncü, sektörün binlerce kişiyi istihdam etmesinin de Antalya adına sevindirici olduğunu sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz