Başkan Tütüncü'den Kelkitliler Derneği'ne Ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Bölgesi Kelkitliler Derneği'ni ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Bölgesi Kelkitliler Derneği'ni ziyaret etti.

Akdeniz Bölgesi Kelkitliler Derneği Yönetimi ile kahvaltıda bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçeye yapılan yatırımları anlattı.AK Parti Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani, Menderes Türel ve AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ile birlikte dernek hizmet binasını ziyaret eden Başkan Tütüncü, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ve AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen'in de bulunduğu kahvaltıda Kepez'de birlik ve beraberlik içinde birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Kepez'de, seçim vaadi olan 41 projenin tamamına yakınını kısa bir süre içinde gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Tütüncü, toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayışla çalıştıklarını kaydetti. İş adamğı, esnaf ve sivil toplum temsilcileriyle her fırsatta bir araya geldiklerini belirten Başkan Tütüncü, ilçede 120 milyon liranın üzerinde yatırımı belediyenin öz kaynaklarıyla borçlanmadan yaptıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz