Başkan Uğurlu, Belediyespor Bisiklet Takımını Kabul Etti

3 Haziran tarihinde yapılan '1. Mevlana Sevgi Yolu Bisiklet Yarışları'nda Karaman’a birincilik kazandıran Belediyespor Bisiklet...

3 Haziran tarihinde yapılan '1. Mevlana Sevgi Yolu Bisiklet Yarışları'nda Karaman’a birincilik kazandıran Belediyespor Bisiklet Takımı sporcuları, şampiyonluk kupaları ile birlikte Belediye Başkan Kamil Uğurlu'yu makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Belediyespor Antrenörü Barış Ünlü ve sporcular Emre Şahin, Ferhat Sezer ve Vahit Saygın katıldı. Bisiklet Antrenörü ve Bisiklet İl Temsilcisi Barış Ünlü, bu yıl ilki düzenlenen Mevlana Sevgi Yolu Yarışlarında, sporcuların Türkiye Şampiyonası öncesinde iyi bir hazırlık yaptığını belirterek, "22-24 Haziran 2012 tarihlerinde Nevşehir'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'ndan Karaman'a kupa ile döneceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ise, Konya'da elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları tebrik ederek, "Önemli olan sporcularımızın Karamanımızı temsil ettiklerini unutmamalarıdır. Formalarımız Karaman’ın değerlerini yansıtmaktadır. Bu nedenle siz sporcularımız Türkiye Şampiyonası'nda sadece yarışmayacaksınız. Nevşehir'de Karaman’ımızın değerlerini de temsil edeceksiniz. Şampiyonada herhangi bir kaza ve sakatlanmaya meydan vermeyecek dikkati göstermenizi istiyorum. Tabi ki bütün bunlardan sonra gelecek olan başarılar bizi fazlası ile sevindirecektir. Milli Takım çalıştırmış ve kendisi bizzat milli takımlarımızda sporcu olarak yarışmış antrenörünüz Barış Ünlü nezaretinde çalışmalarını sürdüren siz sporcularımıza güvenim çok fazladır. Sizlere Türkiye şampiyonasında başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Uğurlu, sporculara ve teknik heyete çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz