Başkan Uğurlu, Otopark İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, inşaatı devam eden katlı otopark, kapalı pazaryeri ve yeşil alan...

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, inşaatı devam eden katlı otopark, kapalı pazaryeri ve yeşil alan projelerinin önümüzdeki aylarda hizmete gireceğini söyledi.

Cedit Mahallesi'nde yapımı bitme aşamasına gelen katlı otopark inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, projelerin kısa bir süre içerisinde tamamlanarak hizmete gireceğini belirterek, "Bu proje bölgedeki otopark ve alışveriş sorununa önemli bir çözüm olacak. Üzerine de çok yönlü bir park alanı yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacağız. Çevresinde bulunan ulaşım yolları da proje doğrultusunda sağlıklı bir hale getirilecek. Yaklaşık 350 araç kapasiteli otoparkın yanı sıra, çocuk oyun alanı, açık alan spor aletleri, havuzlar, kamelyalar ve oturma alanları bulunan proje aynı zamanda pazar yeri olarak da kullanılarak Cumartesi pazarının kurulduğu caddedeki problemi ortadan kaldıracak" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: