Başkan Ünlü'den Hastalara Ziyaret

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Armutalan Belde Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Armutalan'da...

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Armutalan Belde Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Armutalan'da bulunan hastaneleri ziyaret etti.

Başkan Ünlü tedavi gören hastalara acil şifalar dileyip, bayramı evde geçiremeyen hastaların Ramazan Bayramlarını kutladı. Başkan Ünlü yaptığı açıklamada, bayramı evinde değil de hastanede geçiren hastaları ziyaret ederek onların gönüllerinin alınmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Başkanı Ünlü ziyarette, hastalara ve yeni doğan çeşitli hediyeler verdiler. Ziyarette oldukça duygulanan hastalar ve yeni doğum yapmış anneler çok mutlu oldular. Ziyaret esnasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, “ Dini bayramlarımızda ziyaretlerde bulunmak çok önemli. Bizde bayramdan iki gün önce hastanelerimizde yatan hastalarımızı ziyaret ettik. Bayramdan önce bu ziyaretimizin sebebi ise; uzun süre yatarak tedavi gören hastalarımız bayram tatili dolayısıyla izin alıyorlar. Bu izinler gerçekleşmeden bizde hastalarımızı ziyaret edelim dedik. Ayrıca bayramı evinde değil de hastanede geçiren hastalarımızı ziyaret ederek onların gönüllerini almak çok önemli” dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan Başkan Ünlü’nün hastane ziyaretlerinde yabancı uyruklu hastalarda vardı. Yabancı uyruklu vatandaşlar ziyaretten hayli memnun kaldıklarını belirterek böyle bir geleneğin olmasına hem şaşırdılar hem de çok mutlu oldular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: